Annet

Ik ben Annet van der Beek en ik ontwikkel en begeleid veranderstrategieën voor samenwerkingsvraagstukken.
In 1982 ben ik begonnen als Z verpleegkundige, een prachtig beroep, waarin ik  leerde om complexe begeleidingsvraagstukken van mensen met een ernstige verstandelijke beperking te analyseren.

Ik hou nog steeds van complexe vraagstukken, het maakt niet uit in welke organisatie, sector, doelgroep of welk team deze zich voordoen.

Ik heb niet altijd de antwoorden, maar als een Sherlock Holmes onderzoek ik heel precies waar het vastzit en hoe dit te doorbreken. Ik loop soms uit de pas en veroorzaak ‘gedoe’ om juist deze vastzittende denkpatronen te kunnen zien en te ervaren.

Mijn manier van werken vereist alertheid van het begin tot het eind. Ik houd mezelf scherp door actief deel uit te maken van een netwerk van interventiekundigen, organisatieadviseurs en coaches. Door regelmatig kennis uit te wisselen, nieuwe inzichten op te doen en te reflecteren met collegae onderhoud ik het vakmanschap.
Daarnaast volg ik regelmatig een leergang, module of een workshop.

In de leergang die ik onlangs heb gevolgd : Intervenieren met passie, met als trainers Shirine Moerkerken (Strange) en Wick van der Vaart ( Instituut voor interventiekundigen), heb ik nieuwe inzichten en methodieken ontdekt.
De interventies zijn prikkelend motiverend en stimuleren het samenwerken en het ontwikkelen van vakmanschap.

Op dit moment volg ik de cursus Socratisch Gesprek: School voor Gesprek in Zutphen.
Ter inspiratie;
Enkele waardevolle boeken zijn voor mij o.a.:
-Hoe ik verander, Shirine Moerkerken
-Denkadviseren, Edu Feltmann|Barbara Lubbers|Makkie Metsemakers|Ger Dijkgraaf
-Management van het onverwachte, Karl E Weick|Kathleen M. Sutcliffe
-Het socratisch gesprek, Jos Delnoy|Wieger van Dalen
-Autoriteit, Paul Verhaeghe

Curriculum vitae Annet

Kennis maken?

Neem vrijblijvend contact op met Annet om te kijken wat Mens In'zicht voor uw organisatie kan betekenen via:

06-49026006 info@mensinzicht.nl

Of vul het contactformulier in: